ea_header04.jpg

Trainingen tijdens baanrenovatie Eindhoven Atletiek

De renovatie van de atletiekbaan lijkt nu echt op het punt van beginnen te staan. Waarschijnlijk wordt op maandag 29 mei met de werkzaamheden begonnen. In het totaal zal de renovatie zo’n 3 maanden duren en we hopen per begin september weer gebruik te kunnen maken van de volledige en vernieuwde accommodatie. 
Om ruimte te creëren voor de extra banen worden de hekken aan de oostzijde opgeschoven richting de Dommel en zullen de lichtmasten worden weggehaald. Die komen volgens planning pas midden september weer terug.
Ook op het middenterrein zal snel gewerkt worden. Daar moet drainage aangelegd worden en moet volgens de planning midden juli al ingezaaid worden zodat dat vanaf midden september weer gebruikt kan worden. Wanneer de kunststofbaan zelf aangepakt zal worden is ons nog niet bekend. Wel verwachten we dat b.v. de springmatten al spoedig afgevoerd en opgeslagen zullen worden.
Gedurende de renovatie kunnen we niet op de baan of op het middenterrein terecht, maar kunnen we wel gebruik blijven maken van alle ruimtes in het Atletiekgebouw, zoals
De kleedkamers en douches
Het krachthok (en voor wie daar toegangsrecht toe hebben de zaal van Sportplein Eindhoven)
De kantine
Alle trainingen die buiten de atletiekbaan plaatsvinden, zoals b.v. de meeste recreantentrainingen en de wandeltrainingen, kunnen gedurende de renovatie gewoon doorgaan.
Voor de grote groepen jonge jeugd hebben we naar oplossingen gezocht en gevonden dicht bij de atletiekbaan. Hierdoor zal er bij de trainingen wel wat geïmproviseerd moeten worden, maar hoeft er geen vervoer naar andere locaties op poten gezet te worden.
Voor de diverse trainingen die normaliter op de accommodatie plaatsvinden zijn alternatieven gezocht in samenwerking met de gemeente en de atletiekverenigingen in Best (GM), Helmond (HAC), Veldhoven (GVAC), Valkenswaard (AVV) en zelfs Vught (PH). 

Sponsoren