ea_header04.jpg

Slingertrainingskamp in Spanje (1)

Door mijn zeer drukke co-schappen diergeneeskunde werd mijn trainingsachterstand ( zoals gevreesd ) steeds groter en begon het er wat somber uit te zien voor het komende seizoen. Maar er was toch licht aan het eind van de tunnel.

Na het afronden van het gedeelte "kleine huisdieren" had ik zowaar 10 dagen vakantie en laat nu net het jaarlijkse trainingskamp kogelslingeren in die periode vallen. Mede door en bijdrage van het bestuur ( waarvoor natuurlijk hartelijke dank ) en een flinke sponsoring van mijn ouders kan ik dus ( als zeer arme studente ) lekker hard gaan trainen onder leiding van onze bondstrainer Manfred Sahner.


Echter toen alles geregeld leek kwam er afgelopen maandagavond een telefoontje dat die ver#####  Spanjaarden uitgerekend op onze reisdag (donderdag ) gingen staken. Daarom het verzoek om maar een dag eerder te vertrekken. Lekker, want woensdag had ik nog een presentatie en een eindbespreking. Gelukkig was mijn begeleidster sportief aangelegd en kon ik gepakt en gezakt  met een uitgebreide tussenstop in Utrecht nog op tijd mijn vliegtuig halen
 
We zijn nu onderweg en ik heb er erg veel zin in. Het voordeel is dat ik nu ook een extra trainingsdag heb. Dus er tegenaan.
Er komen nog meer stukjes zodat iedereen die het wilt, op de hoogte kan blijven van mijn Spaanse belevenissen
 
Maaike Schetters
 

 

Share

Sponsoren