ea_header04.jpg

Slingertrainingskamp Maaike in Spanje (2)

De imitatie van kabouter Spillebeen
 
Na een goed verlopen vlucht en een wat chaotische busrit met het Spaanse openbaar vervoer kwamen we aan in het ressort waar wat paniek ontstond omdat blijkbaar niet tot iedereen doorgedrongen was dat we een dag eerder zouden komen. Maar Jasper gooide zijn indrukwekkend figuur in de strijd en konden we toch vlug naar onze kamers.


Donderdag de eerste 2 techniektrainingen. Veel aandacht voor de stabilisatie van mijn heup en veel worpen. Ik denk dat het vrij goed ging want ik kreeg er vrij snel een paar aandachtspunten bij.
Vrijdag ging het lekker maar toen moest ik zo nodig kabouter Spillebeen ( ja die van de grote paddestoel, voor de wat jongere lezers: vraag maar aan de ouderen wat er met hem gebeurde ). Bij het begin van mijn afworp ( dus op topsnelheid ) brak mijn draad en door lag ik en had ik ook mijn beentjes in de lucht. Een verre van zachte landing. Gelukkig alleen schaaf en stijve plekken. Kogelslingeraars zijn bikkels dus na het vervangen van de draad en het bekomen van de schrik gewoon verder getraind.
Zaterdagmorgen behoorlijk zware kracht training en zowaar s'middags vrij. We gaan naar Benidorm, kunnen we gelijk kijken of de beroemde Bastaards er nog zijn. Zal wel niet meevallen want de gemiddelde leeftijd ligt daar volgens mij boven de tachtig.
 
Ik heb het erg naar mijn zin en zal binnenkort weer iets van me laten horen.
 
Maaike
 
 

 

Share

Sponsoren