ea_header04.jpg

Slingertrainingskamp Maaike in Spanje (3)

Hard werken maar ook veel plezier
 
We zitten nu al weer en week in Spanje. De vele trainingen ( Techniek, Kracht, buikspieren  enz. ) beginnen hun vruchten af te werpen. Manfred zegt dat het al aardig op kogelslingeren gaat lijken. Dus er is nog hoop.
 

Gelukkig hebben we ook tijd voor andere dingen. We zijn zelfs naar het strand van Albir geweest met daaraan onvermijdelijk het bezoek aan de ijssalon. Het weer is dusdanig dat het eten van ijs ( een het soms drinken van een cocktail ) geen probleem is. Sávonds gaan we soms poolen (of een poging daartoe ) in de Iersche pub aan de overkant, spelen met zijn allen wat kaartspelletjes en kijken naar de meest slome films ( dan heb je de meeste lol )
 
Iedere dag doen we een soort koeling down in het zwembad hetgeen bijzonder prettig is voor mijn kuiten.
Het eten is hier ook goed. Soms is er een thema-avond zoals laatst Mexico met allerlei tortilla's enz. Eigenlijk is het jammer dat het einde al in zicht komt want zaterdag komen we weer naar huis.
Ik heb een heel stel nieuwe trainingsvormen geleerd die ik de komende tijd zeker ga toepassen. Ook alle aandachtspunten tijdens mijn worpen ga ik verder uitwerken zeker als ik op 8 juni mijn eerste fase van mijn co-schappen heb afgesloten.
 
Als ik terug ben zal ik nog een afsluitend stukje schrijven
 
Maaike
 

 

Share

Sponsoren