ea_header04.jpg

Slingertrainingskamp Maaike in Spanje (4)

Na lang wachten op het vliegveld in Alicante landen we precies op tijd op schiphol. Zo waren we nog redelijk op tijd ( ongeveer 12 uur s’nachts ) weer thuis en kon ik na een uitgebreide begroeting door onze hond weer lekker in mijn eigen bed slapen.


De laatste paar dagen hebben w nog stevig getraind en zijn we vol gestopt met aanwijzingen voor ons verdere slingerleven. Natuurlijk zijn we ook leuke dingen blijven doen zoals met zijn allen in een bak met “knabbelvissen “gaan zitten. Zowaar, na even wennen een zeer prettig gevoel. Mijn voeten voelden daarna een stuk jonger. Dat lokte natuurlijk de opmerking uit dat het misschien verstandig was om een grote bak te bouwen en de gehele bevolking van Benidorm daar in te zetten ( wat de gemiddelde leeftijd mogelijk behoorlijk kon terugbrengen.)

We gaan nu alle wijze lessen op een rij zetten en daaruit een trainingsprogramma samen te stellen waardoor ik tot 8 juni ( einde eerste deel co-schappen ) mijn huidige vorm kan vasthouden en hierna toch nog een piek kan bereiken in september.

Tijdens de wachttijd op het vliegveld tijdens de terugreis zijn we met zijn allen nog wat spelletjes gaan doen op de vloer van de vertrekhal waardoor we nogal opvielen

Al met al een druk trainingskamp met ook veel buitenlanders ( Denen , Engelsen, Tjechen ) waarbij ik tot mijn grote verrassing nogal wat complimentjes kreeg voor mijn voetenwerk. Hoewel zeker de Engelse trainer niet helemaal meer nuchter was.

Hierbij nog een paar leuke foto’s.

Maaike

 

Share

Sponsoren