ea_header04.jpg

Achterstallige berichten

Wegens onderhoud aan de site zijn er wat berichten op de plank blijven liggen: 28 mei vonden in Tilburg de Brabantse kampioenschappen lange afstand voor pupillen plaats (dit jaar losgekoppeld van de meerkamp), dezelfde dag namen een aantal pupillen deel aan de pinksterloop in Eersel en 2 juni was de derde competitiewedstrijd "nieuwe stijl"voor de pupillen

 

In Eersel behaalden B-pupil Yara en A pupil Imke een derde plaats, B-pupil Tijn werd vierde, en A-pupillen Isa en Chiel werden respectievelijk vierde en vijfde in hun categorie. Later die dag liepen A-pupil Jack en B-pupil Naomi een 1000m in Tilburg voor het BK, beiden behaalden daarbij een knappe derde plaats!!

Afgelopen zaterdag organiseerde GVAC de derde wedstrijd "pupillencompetie nieuwe stijl". Met uitstekend weer en een goede inzet wisten zowel de A-pupillen als de C-pupillen de wedstrijd te winnen, bij de B-pupillen ontbraken helaas enkele steunpilaren van het team. De uitslagen zijn te vinden via de site van GVAC ( www.gvac.nl )

De tussenstand na drie wedstrijden is niet bekend, omdat van de tweede wedstrijd in Reusel nog steeds geen uitslagen online staan, gelukkig hebben we wel de foto's online, zie:

http://sdrv.ms/L8kCuM

Share

Sponsoren