ea_header04.jpg

Pupillen derde van Brabant!

De jongens pupillen ploeg van Eindhoven Atletiek had zich geplaatst voor de finale van de competitie die werd georganiseerd door HAC uit Helmond. Zoals altijd konden ze tot de favorieten worden gerekend, maar een eerste plaats was vooraf al niet realistisch, Sprint uit Breda had een zeer sterke ploeg. Er blijven dan nog twee podiumplekken over...

Het (honden)weer drukte z'n stempel op de wedstrijd, de prestaties vielen de meeste atleten een beetje tegen, maar daar had iedereen in gelijke mate last van. Na twee onderdelen werd er in de kantine op het uitslagenbord een tussenstand gepubliceerd en daarin bezette de ploeg toch redelijk onverwacht de tweede plaats, maar het verschil met Spado was nihil, 14 punten slechts, de voorsprong op nummer vier GVAC ook nog niet geruststellend, ongeveer 150 punten.

In de tweede helft van de wedstrijd zette GVAC de eindsprint in en steeg twee plaatsen. Omdat Spado een minder sterke voortzetting had en onze ploeg naar behoren presteerde werd het uiteindelijk de derde plaats.

Gefeliciteerd Heren pupillen!!

Uitslagen

Foto's

 

derde plaats finale 2012

 

Share

Sponsoren