ea_header04.jpg

BK pupillen individueel

Terwijl in Eindhoven de laatste "nieuwe stijl wedstrijd" van het seizoen plaatsvond was een kleine delegatie, bestaande uit drie A-pupillen, in Tilburg aanwezig om te strijden voor de individuele Brabantse titels. De 2e jaars A-pupillen Stijn en Chiel en eerste jaars Jack hebben hun beste beentje voorgezet, met in ieder geval 3 PR's puntentotaal!.

De dag begon met PR's op kogel en ver voor Stijn en Chiel,  en Jack had een evenaring van z'n hoog-PR en een prachtige prestatie met kogel. 8,40m is een veelbelovende afstand voor een 1e jaars A!

Onze tweedejaars verloren door een dipje bij het hoogspringen het uitzicht op een top-10 notering en Jack had er een hard hoofd in dat zijn gewenste  top5 notering zou slagen. Hij constateerde na het verspringen dat hij toch minstens 4m had moeten springen, hij zat daar overigens niet ver vandaan.

Sprinten is aan Stijn en Jack wel toevertrouwd, maar Chiel liet daar de nodige punten liggen (ongeveer 60 op Jack en 160 op Stijn).

Bij de eerstejaars werd Jack 6e in het eindklassement met 2040 punten, Stijn en Chiel werden 12e en 13e, met resp. 2075 en 2047 punten. Zeer vermeldenswaardig is ook de eerste plaats bij de A-1ejaars van Laurens Buma van HAC, die al een tijdje in Eindhoven traint.

Uitslagen

Foto's

 

Share

Sponsoren