ea_header04.jpg

ONME 2016

Voorbereiden voor de halve marathon van  Eindhoven kan uitstekend via het trainingsprogramma ‘Op Naar Marathon Eindhoven’ (ONME).
Gedurende een half jaar word je getraind door ervaren hardlooptrainers en op een uitstekende manier voorbereid op het lopen van de halve marathon. Het trainingsprogramma begint vanaf 28 mei. 

Het programma is geschikt voor lopers die voor het eerst willen deelnemen aan een halve marathon, maar ook voor lopers die net wat meer uit hun trainingen willen halen en hun PR nog wat willen aanscherpen. We verwachten wel dat je een half uur onafgebroken kunt lopen.
De ervaren trainers leren de deelnemers de ins en outs van het hardlopen. Door een combinatie van duurlopen en intervaltraining word je voorbereid op deelname aan een van de gezelligste loopevenementen van Nederland: de ‘Halve marathon van Eindhoven’, die plaatsvindt op zondag 9 oktober.
De kosten voor het ONME programma bedragen € 75.00.
 
Het ONME programma is inclusief:
- Een technisch loopshirt.
- Een fittest (niet verplicht) voorafgaand aan het programma.
- Gratis deelname aan de testlopen.
 
Inschrijven voor het ONME programma kan tot 1 juli, klik HIER om je in te schrijven.
 
Voor verdere vragen kun je trerecht bij Patrick Straver via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
De centrale training is op zaterdag en wordt bij toerbuurt getraind vanaf Paviljoen Joe-Mann in de bossen tussen Best en Son en vanaf de atletiekbaan in Eindhoven. Op 28 mei starten we vanaf de atletiekbaan en daarna is het bos-baan-bos-baan etcetera.
Dus op oneven weken op de baan en de even weken bij Joe-Mann.
De aanvang van deze trainingen is om 10.00u.
 
Verder heeft men nog de mogelijkheid om mee te trainen met de reguliere groepen van Eindhoven Atletiek. Dit kan op maandag t/m vrijdag om 9:30 uur en maandag t/m donderdag om 19:00 uur. Ook deze trainingen vertrekken vanaf de atletiekbaan.
 
De data van de testlopen zijn als volgt:
10 juli - 10 of 20 km
7 augustus - 12,5 of 25 km
21 augustus - 15 of 30 km
11 september - 17,5 of 35 km
De verschillende tempogroepen voor de testlopen vertrekken op zondagen vanaf 09:00 uur vanaf de atletiekbaan.
 
Volg ons ook op de Facebook Pagina van Eindhoven Atletiek Recreanten

 

Sponsoren