ea_header04.jpg

NK-indoor AB-junioren: finaleplaats en clubrecord

Het NK-indoor voor AB-junioren vond plaats in het weekend van 20 en 21 februari in het Omnisport in Apeldoorn. Van Eindhoven Atletiek waren op zaterdag 4 atleten actief.
In de ochtend stonden de series 60 m op het programma. Anne van Hannen (MA) zette hierin een tijd neer van 8.68 sec., maar een fractie boven haar persoonlijk record (pr).


Demi van den Wildenberg (MB) had pas één keer in haar nog prille atletiekcarrière de 60 m op een wedstrijd gelopen, en wel in 8,31 sec. In de series van het NK zette ze een tijd neer van 7,96 sec., goed voor een plaats in de halve finale. Hierin wist ze zich weer te verbeteren. Ze liep 7,91 sec., wat haar een plaats ’s avonds in de finale opleverde. Hierin werd ze achtste in 8,06 sec. Op de foto Demi in baan 4 in de halve finale.

Bij Silke Peeters (MB) verliep het iets minder voorspoedig. Bij het hoogspringen ondervond ze nog hinder van haar enkelblessure van vorig jaar, ze bleef steken op 1,55 m.
Jens Peeters (JC, startend bij de JB) nam deel aan de 800 m. Na een snelle laatste 150 m finishte hij als derde in zijn serie in een nieuw pr: 2.05,26 min. Deze tijd betekent ook een verbetering van het clubrecord, al op naam van Jens, met ruim 1 seconde.
Voor alle uitslagen: www.liveresults.nl

Share

Sponsoren