Leeuwerik Mispelhoef zomerloop

Na de Hypotheker-Beekloop van woensdag 24 april gaan we weer lekker aan de gang met de Leeuwerik Mispelhoef Zomerloop van 19 juni a.s.. Ook hier werkt een leuk en enthousiast team aan waarvan je energie krijgt!

Zet 19 juni maar in je agenda: de Leeuwerik Mispelhoef Zomerloop! 🏃‍♂️🏃‍♀️
Op woensdagavond 19 juni bundelen Leeuwerik en De Mispelhoef hun krachten en organiseren zij de Leeuwerik Mispelhoef Zomerloop, gefaciliteerd door Eindhoven Atletiek. Een leuke loop voor jong en oud met een hardloopronde van 6 en 8 km. De 6 km trail gaat over een half verhard en half onverhard parcours. De 8 km (ook wel de Acht van Acht) bestaat uit een volledig verharde mooie ronde die gaat door het kerkdorp Acht!
Naast deze twee hardlooprondes is er ook een mooie wandelroute van 8 km! Een event voor iedereen dus, met ook volop sfeer door muziek langs het parcours!
Loop jij gezellig met ons mee? Schrijf je dan in via https://inschrijven.nl/form/2024061914380-nl. Hier kan ook een vrijwillige donatie worden gedaan aan het goede doel KIKA! De start en finish zijn bij De Mispelhoef (Oirschotsedijk 9 Eindhoven). Na afloop is er uiteraard gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en drankje.